Kontakt

Baglandet Vejle

Grejsdalsvej 37
7100 Vejle
Mail: vejle@baglandet.org

Inden du besøger os

Tænker du, at Baglandet kunne være noget for dig, skal du blot kontakte os for en uforpligtende samtale, hvorefter vi aftaler et formøde. På formødet vil vi fortælle dig om Baglandets tilbud og aktiviteter. Ved samtalen bestemmer du, hvor meget du vil fortælle om dig selv. Du er velkommen til at tage en ven, kæreste eller kontaktperson med til den uforpligtende samtale.

Baglandets åbningstider

Tirsdage: 14.30.-21.00. Mødested

Du er velkommen til at komme i mødestedsdelen før kl. 14.30, men sms eller ring, hvis du vil sikre dig at der er nogen i huset til at byde dig velkommen

Forældrenetværkets åbningstider

Onsdage: 10.00.-14.00. Mødested
Den sidste onsdag i måneden: 14.30.-19.00. Mødested

Når vi afholder aktiviteter, udover Mødestedsdelen, vil åbningstiden afhænge af aktivitetens indhold.

Både til Baglandets og Forældrenetværkets aktiviteter vil du modtage en sms fra os.

I løbet af ugen har vi individuelle aftaler med Baglænderne, i og uden for huset. Derudover laver vi social politisk arbejde, afholder interne og eksterne møder, planlægger aktiviteter og laver praktiske ting i Baglandet.

Interesserede kan også besøge Baglandet Vejle
Her kan  Baglandets medarbejdere formidle viden om og forståelse for nuværende og tidligere anbragte børn, unge, voksne og forældres problemstillinger.

Målgruppen kan være nuværende anbragte børn og unge, familieplejere, familieplejekonsulenter, socialrådgivere, pædagoger, studerende og andre interesserede.

Baglandet Vejle

Ring eller send en mail:

Svend Bladt
Tlf.: 25 13 44 01
Mail: svend@baglandet.org

Anita Lorenzen
Tlf.: 53 53 18 74
Mail: anita@baglandet.org

Når I ringer til os uden for vores arbejdstid, har vi nogle gange telefonen åben og andre lukket, men I hører fra os, hvis I lægger en besked, så snart vi er på job igen.

Find os her:

Skriv til os: